Üyelik Girişi
Site Haritası
Videolar
Reklam

Bu alana reklam verebilirsiniz...

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında HES Kodu Zorunluluğu

İlçe Umumi Hıfzısıhha Meclis Kurulu Gereğince Kamu Kurum ve Kuruluşlarında HES Kodu Zorunluluğu

Ilçe Umumi Hıfzısıhha Meclisi kararı gereğince ilçemiz genelindeki yerel yönetimlerde tüm kamu kurum ve kuruluşlarında, noterlerde, bankalarda, ptt işletmelerinde "HES KODU" uygulaması zorunlu hale getirilmiş olup "HES KODU" olamayanların iş ve islemleri gerceklestirilmeyecektir. Ayrıca ilçe genelinde kurulan pazar yerlerine satış yapmak için gelen esnaf "HES KODU" sorgulamasına tabii tutulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyrulur.
Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'DUYURU İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Kararı gereğince; İlçemiz genelindeki yerel yönetimlerde, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında, noterlerde, bankalarda, ptt işletmelerinde
Kişiye Erişildi
Etkileşim